Εταιρεία


H σύνδεση του ονόματος του ΘΕΟΦΑΝΗ ΔΗΜ. ΠΑΥΛΟΥ με τους ανελκυστήρες και ειδικότερα με τους πίνακες ανελκυστήρων ξεκινάει το 1967.

Από τότε η μακροχρόνια εμπειρία, η παραγωγικότητα, καθώς και η αξιοπιστία του τον έκανε να ξεχωρίσει στον τομέα αυτό.

Η υπευθυνότητα και ο σεβασμός απέναντι στους "Πελάτες-Συνεργάτες, η σωστή επιλογή των υλικών και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση μιας επιτυχημένης και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας κατασκευάζει, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, πίνακες ανελκυστήρων υδραυλικούς, ηλεκτροκίνητους και με τεχνολογία ιnverter καθώς εμπορεύεται όλα τα εξαρτήματα που αφορούν τον ανελκυστήρα.

Η εταιρεία μας τηρεί την Εθνική και Ευρωπαική Νομοθεσία αφού είναι πιστοποιημένη με το πρότυπo  ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 καθώς επίσης όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί έχουν την σήμανση CE.

Σήμερα, έχοντας ήδη συμπληρώσει 47 χρόνια στον χώρο και έχοντας κατασκευάσει περίπου 250.000 πίνακες, συνεχίζουμε να ακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και να συμμετέχουμε σε όλες τις σημαντικές δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό θεωρούμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα των ανελκυστήρων με συνεργασίες που δεν περιορίζονται στα στενά όρια της Ελλάδας, αλλά επεκτείνονται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.(Ιταλία,Γερμανία,Τουρκία,Αλβανία κτλ.)

Στόχοι της εταιρείας είναι:

  • Κύρια προτεραιότητά μας είναι η Απόκτηση Εμπιστοσύνης των πελατών
  • Συνεχής Ικανοποίηση των ολο και αυξανόμενων απαιτήσεων των συνεργατών
  • Παραγωγή αξιόπιστων προιόντων για την Ασφάλεια του πελάτη
  • Εγγυόμαστε Διατήρηση Ποιότητας και Οικονομία 
  • Τήρηση των προτύπων συστημάτων ελέγχου ποιότητας

 

                                                        2ETAIRIA.jpg - 43.4 kb 8ETAIRIA.jpg - 1.08 MB IMG4250.JPG - 31.89 kb  FullSizeRender333.jpg - 27.29 kb 4ETAIRIA.jpg - 61.56 kb  IMG4249.JPG - 35.42 kb 7ETAIRIA.jpg - 51.64 kb 

       

 

 

Ανθρώπινο Δυναμικό


Από την 1η ημέρα ίδρυσης της εταρείας, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία στον χώρο του ανελκυστήρα μεχρι και σήμερα.Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας με την συνεχή προσπάθεια, τις υψηλού επιπέδου γνώσεις - ικανότητες ,την πολυετή πείρα και τον επαγγελματισμό που το διακρίνει ,ανταποκρίνεται πλήρως και αποτελεσματικά στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών-συνεργατών.

Σκοπός της Διεύθυνσης είναι να διατηρεί άριστες σχέσεις με το ανθρώπινο δυναμικό έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε το όραμα μας για μια επιτυχημένη συνεργασία μαζί σας.

 

 

 

Εγκαταστάσεις

 

  FullSizeRender.jpg - 1.35 MB